Cześć Wam!
Mega propsuje pomysł na forum! Być może jestem staromodny albo po prostu zimno patrzę na osiągnięcia obecnych agregatorów treści (FB, X itp.) ale jednak specjalistyczna strona pod konkretną tematykę sprawdza się lepiej niż ogromny kombajn danych (oczywiście danych prywatnych, content nie ma aż takiej wartości…)
Kilka propozycji ode mnie:
-
Czy forum można wyświetlić w podziale na kategorie? Tak żebyśmy np. mieli podobnie jak stare PHP-BB. Dobrym przykładem podziału jest The One Ring, które jeszcze jakoś zipie: https://www.one-ring.co.uk
-
Kwestie finansowe i techniczne. Poprzednie fora upadały przez brak czasu bądź problemy z utrzymaniem. Być może warto podjąć ten temat, przeanalizować poprzednie case’y i wyciągnąć wnioski.
-
Galerie Zdjęć to super sprawa. Szczególnie, że dużo malujemy. Być może warto pomyśleć w przyszłości o takiej formie? 
-
Tak mi przyszło do głowy - mapa Polski w stylu mapy z LotR! 
Spróbowałem z ChatGPT. Wyszło nieco bzdury ale wrzucę dla zachęty 
Kategorie istnieją, jedynie co forum ma troszkę inny layout niż stare PHP-BB. Klikając na “Kategorie”, wyświetlą się. Zobaczę czy można to jakoś polepszyć, by pojawiały się jako pierwsze.
O finanse na razie nie musimy się martwić. Postawiłem to wszystko z głową, by koszta nie były duże. Mam nadzieję że w raz z rozwojem portalu znajdą się osoby które będą chciały pomóc w jego zarządzaniu. LOTR jest bliski mojemu sercu od ponad 20 lat, więc nie zapowiada się na brak zainteresowania z mojej strony, przynajmniej na razie 
Galeria to coś, co na pewno będę chciał dodać.
Mapa Polski z LOTRa (jeśli chodzi o mapę społeczności) byłaby fajna, ale implementacja trudna, a i nie dawałaby nam dokładnych koordynatów
Coś może jednak da się z tym zrobić w przyszłości 
Lol, nie ogarnąłem miniatury z artykułu o mapie społeczności…
Ta jest idealna!
Mapy Google można stylować plus są możliwości tworzenia własnych tile’i. Nie wiem nawet czy nie było kiedyś jakiegoś projektu stylizującego mapy jako gry RPG. Poszukam. 
Poprawiłem stylizację na telefony, oraz dodałem kilka ważnych linków w menu po lewej stronie (w tel. po prawej
).
Mamy teraz szybki dostęp do turniejów, popularnych narzędzi, oraz info dla nowych.
1 polubienie
Dodałem kategorię Galeria i odnośnik do niej na portalu. Obrazki wstawione tam w Post będą automatycznie konwertowane na miniaturki 
1 polubienie
Gdzie trzymasz obrazki? Podejrzewam, że z tym może być największy problem co do rozmiaru serwera jak już się forum mocniej rozrośnie
Rozmiar serwera jest ogromny więc nie ma się co martwić.
1 polubienie
Czy jest możliwość dodatnia Kategorii do forum dot War of The Ring?
W dalszym ciągu istnieje mała społeczność graczy która jeszcze pamięta ten stary system.
Szczególnie że oddolna inicjatywa graczy stworzyła Unofficial 2nd Edition, który naprawia część błędów podstawki
WotR Unofficial Second Edition
1 polubienie
Mateusz - wrzuciłbyś temat dotyczący 2nd Edition? Uwielbiałem ten system ale nie miałem wtedy wystarczająco figurek. Teraz z chęcią bym do tego wrócił.
Dodałem wszystkie linki do materiałów w poście w WOTRowej kategorii 
Jeśli chodzi o kolejne kategorie, to brakuje mi kategorii do omawiania i spekulowania o nowościach.
Aktualne kategorie wg nie nadają się do takich rzeczy.
Myślę że warto by było dodać kategorię: Nowości (ewentualnie inaczej ją nazwać)
W takiej kategorii można by omawiać nowe informacje od GW na temat nowych modeli czy suplementów. Można by tam też omawiać spekulacje co kolejnego GW wyda.
1 polubienie